1Wszystkie składniki włóż do malaksera, ustaw dużą prędkość i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
2Otrzymaną masę przełóż do średniej wielkości rondla. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia od 10 do 15 minut. Gotowy do podania sos przelej do średniej wielkości miski. Można przechowywać pod przykryciem w lodówce.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.