Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Sałatka śródziemnomorska z rzodkiewką

Świeży ogórek komponuje się doskonale z pożywnym awokado, polską rzodkiewką, pomidorkami i aromatyczną miętą. Z tego połączenia powstaje lekka, wiosenna sałatka z nutą mięty oraz koperkowo - ziołowym sosem sałatkowym Kamis. Twój salad box zakocha się w tej sałatce a Ty zjesz smaczny lunch, albo kolację.

Składniki
Porcja dla: 3
Sposób przygotowania
15 min Czas przygotowania
15 min Czas przygotowania
  • Sos sałatkowy wymieszaj z olejem i wodą.

  • Ogórek i awokado pokrój w grubą kostkę.

  • Dodaj pokrojone na pół pomidorki, pokrojoną w cienkie plastry rzodkiewkę i posiekaną miętę.

  • Sałatkę polej sosem i dokładnie wymieszaj. Gotowe!

Porady Gotowanie

Sos wystarczy zmieszać z wodą i olejem i dodać a następnie dodać do sałatki na 15 minut przed podaniem. Dzięki temu wszystkie smaki i aromaty połączą się ze sobą.

Oceny i komentarze: 0