Naleśniki z rybą wędzoną - makrelą

Naleśniki z rybą wędzoną to oryginalna propozycja na lekki, bogaty w białko i jednocześnie wyrazisty posiłek. Kremowy farsz z twarogu i makreli tworzy pyszne nadzienie, wzbogacone aromatem takich ziół, jak koperek, natka pietruszki, czosnek czy zioła prowansalskie. Jeśli szu... Naleśniki z rybą wędzoną to oryginalna propozycja na lekki, bogaty w białko i jednocześnie wyrazisty posiłek. Kremowy farsz z twarogu i makreli tworzy pyszne nadzienie, wzbogacone aromatem takich ziół, jak koperek, natka pietruszki, czosnek czy zioła prowansalskie. Jeśli szukasz ciekawej inspiracji na obiad na słono, koniecznie wypróbuj naleśniki z makrelą. Czytaj więcej Czytaj mniej
15MIN
Czas przygotowania
25MIN
Czas gotowania
15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 3-4

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy