Śledzie w zalewie octowej

Śledzie w zalewie octowej to klasyka polskiej kuchni, pełna aromatów i wyrazistego smaku. Nasz przepis na śledzie w zalewie octowej wykorzystuje ocet z białego wina, czerwoną cebulkę, goździki i koperek - połączenie tworzące niezwykle aromatyczny efekt. Śledzie w zalewie oct... Śledzie w zalewie octowej to klasyka polskiej kuchni, pełna aromatów i wyrazistego smaku. Nasz przepis na śledzie w zalewie octowej wykorzystuje ocet z białego wina, czerwoną cebulkę, goździki i koperek - połączenie tworzące niezwykle aromatyczny efekt. Śledzie w zalewie octowej z cebulką najlepiej smakują po kilkunastu godzinach w lodówce, gdy wszystkie smaki idealnie się przegryzą. Czytaj więcej Czytaj mniej
8
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy