Ryba po grecku

15M
Czas przygotowania
30M
Czas gotowania
14
Składniki

Składniki 6 Porcje

  • Step 1
  • 600 g filetu z dorsza
  • 1 cebula pokrojonej w piórka
  • 100 g pora pokrojonego w plastry
  • 250 g marchewki startej na grubej tarce
  • 150 g selera startego na grubej tarce
  • 100 g pietruszki startej na grubej tarce
  • 3 Liście laurowe w torebce
  • 5 szt. Ziele angielskie w torebce
  • 2 łyżeczki Papryka wędzona
  • 1 łyżeczka Imbir mielony
  • 4 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 3 łyżki mąki pszennej
  • sol morska, do smaku
  • pieprz czarny, do smaku

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy