Pstrąg z koperkiem
40M
Czas przygotowania
25M
Czas gotowania
5
Składniki
ryby i owoce morza
Pstrąg z koperkiem
40M
Czas przygotowania
25M
Czas gotowania
5
Składniki
Składniki 3-4 osób Porcje
- 750 g pstrąga (3 średnie sztuki)
- 1/2 cytryny
- 75 g kostki masła
- olej
- 1 opakowanie Aromatyczny pstrąg z koperkiem
Instrukcje
- 1 W naczyniu dokładnie wymieszaj masło z przyprawa do pstrąga.
- 2 Umytą i oczyszczona rybę przekrój dodatkowo wzdłuż części grzbietowej.
- 3 Skrop cytryną od środka, a następnie włóż do części brzusznej i grzbietowej przygotowane masło. Odstaw do lodówki na 30 minut.
- 4 Pstrąga delikatnie natrzyj olejem z obu stron i zawiń dokładnie w folię aluminiową.
- 5 Piecz przez 20-25 minut w temperaturze 180°C (uważaj, aby masło nie wylało się z folii). Smacznego!
Składniki 3-4 osób Porcje
- 750 g pstrąga (3 średnie sztuki)
- 1/2 cytryny
- 75 g kostki masła
- olej
- 1 opakowanie Aromatyczny pstrąg z koperkiem
POWIĄZANE ARTYKUŁY I FILMY
Loading_More
Loading_More
Odkryj nowy smak: Musztarda z Curry
Musztarda z Curry to łagodna mieszanka smaków z przyprawami curry w roli głównej oraz z delikatną nutą owocową.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.