[x]

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy! 

Nie pytaj więcej

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Akceptuję regularmin portalu

Możesz w każdej chwili się wypisać.

00 0
image
Oceń

Łosoś z grilla w koperku

Przepis zaprezentowany przez Grzegorza Łapanowskiego w programie Dzień Dobry Wakacje.

Składniki
Sposób przygotowania
  • Filety z łososia oczyść, umyj i osusz.

  • Do oliwy dodaj pieprz cytrynowy i koperek. Dopraw do smaku świeżo mieloną solą morską. Wymieszaj.

  • Natrzyj marynatą łososia. Odstaw na 1 godzinę.

  • Ułóż na ruszcie grilla i opiekaj przez kilka minut.

Oceny i komentarze: 0

[x]

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy! 

Nie pytaj więcej

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Akceptuję regularmin portalu

Możesz w każdej chwili się wypisać.