Pierogi z rakami to prawdziwa gratka dla fanów owoców morza podanych w tradycyjnej formie. W naszym przepisie miękkie jak plastelina ciasto otula farsz z delikatnego i soczystego mięsa z szyjek rakowych doprawionego czosnkiem i koperkiem. Jeśli szukasz pysznego dania bogateg...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
12
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 300 g mąka pszenna
- 2 jajka
- ciepła woda
- 200 g szyjki rakowe
- 30 g masło rakowe
- 1 cebula
- 2 czosnku
- 2 gałąski koperku
- oliwa z oliwek
- Pieprz czarny mielony w torebce
- Sól morska
- Przyprawa do ryb w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce