Pierogi z rakami

Pierogi z rakami to prawdziwa gratka dla fanów owoców morza podanych w tradycyjnej formie. W naszym przepisie miękkie jak plastelina ciasto otula farsz z delikatnego i soczystego mięsa z szyjek rakowych doprawionego czosnkiem i koperkiem. Jeśli szukasz pysznego dania bogateg... Pierogi z rakami to prawdziwa gratka dla fanów owoców morza podanych w tradycyjnej formie. W naszym przepisie miękkie jak plastelina ciasto otula farsz z delikatnego i soczystego mięsa z szyjek rakowych doprawionego czosnkiem i koperkiem. Jeśli szukasz pysznego dania bogatego w pełnowartościowe białko, pierogi z rakami na stałe wejdą do Twojego popisowego menu. Czytaj więcej Czytaj mniej
12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy