Śledzie w sosie chrzanowym to wyrazista i kremowa potrawa z nutą cytryny. Jest niezwykle sycąca, dlatego doskonale sprawdza się zarówno w roli przekąski, jak i dania głównego. Nasze śledzie w sosie chrzanowym z jajkiem to także ciekawe połączenie jogurtu, chrzanu, rodzynek i...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
11
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 8 filetów matjasów
- 3/4 łyżki majonezu
- 2 łyżki chrzanu
- sok z cytryny
- 1 jajko na twardo
- 2 łyżki rodzynek
- cukier
- plasterek cytryny i gałązka natki pietruszki do dekoracji
- 1 szklanka jogurtu naturalnego
- Sól morska
- Pieprz biały mielony w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce


