Śledzie w sosie chrzanowym

Śledzie w sosie chrzanowym to wyrazista i kremowa potrawa z nutą cytryny. Jest niezwykle sycąca, dlatego doskonale sprawdza się zarówno w roli przekąski, jak i dania głównego. Nasze śledzie w sosie chrzanowym z jajkiem to także ciekawe połączenie jogurtu, chrzanu, rodzynek i... Śledzie w sosie chrzanowym to wyrazista i kremowa potrawa z nutą cytryny. Jest niezwykle sycąca, dlatego doskonale sprawdza się zarówno w roli przekąski, jak i dania głównego. Nasze śledzie w sosie chrzanowym z jajkiem to także ciekawe połączenie jogurtu, chrzanu, rodzynek i natki, przez co są niezwykle ciekawe w smaku i atrakcyjne dla oka. Czytaj więcej Czytaj mniej
11
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 8 filetów matjasów
  • 3/4 łyżki majonezu
  • 2 łyżki chrzanu
  • sok z cytryny
  • 1 jajko na twardo
  • 2 łyżki rodzynek
  • cukier
  • plasterek cytryny i gałązka natki pietruszki do dekoracji
  • 1 szklanka jogurtu naturalnego
  • Sól morska
  • Pieprz biały mielony w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy