Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
[x]

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Nie pytaj więcej

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Akceptuję regularmin portalu

00 0
image
Oceń

Pierś z indyka z grilla

Pierś z indyka z grilla można przygotować na wiele sposobów. Nasz ulubiony to indyk w marynacie z musztardy grillowej i przyprawy na grilla Kamis. Aby mięso przeszło wyrazistym aromatem, musi poleżeć w marynacie ok. 3 godziny. Cierpliwości! Niesamowity smak rozpływającej się w ustach piersi z indyka wszystko Ci wynagrodzi!

Składniki
Porcja dla: 6-8 osób
Sposób przygotowania
  • Z oleju, musztardy i przyprawy do grilla Grill klasyczny przygotuj marynatę.

  • Natrzyj nią mięso i odstaw na 3 godziny do lodówki (od czasu do czasu przewracając na drugą stronę), odsącz mięso i piecz na bardzo mocno rozgrzanym grillu po ok. 3-5 minut z każdej strony.

Oceny i komentarze: 0

[x]

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Nie pytaj więcej

Szukasz grillowych inspiracji?

Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!

Akceptuję regularmin portalu