Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Pierś z indyka z grilla można przygotować na wiele sposobów. Nasz ulubiony to indyk w marynacie z musztardy grillowej i przyprawy na grilla Kamis. Aby mięso przeszło wyrazistym aromatem, musi poleżeć w marynacie ok. 3 godziny. Cierpliwości! Niesamowity smak rozpływającej się w ustach piersi z indyka wszystko Ci wynagrodzi!
Z oleju, musztardy i przyprawy do grilla Grill klasyczny przygotuj marynatę.
Natrzyj nią mięso i odstaw na 3 godziny do lodówki (od czasu do czasu przewracając na drugą stronę), odsącz mięso i piecz na bardzo mocno rozgrzanym grillu po ok. 3-5 minut z każdej strony.
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!