Rozumiem i zgadzam się z polityką prywatności dotyczącą tej strony and
1 opakowanie Meksykański Street Food
1 łyżka oleju
325 g piersi z kurczaka pokrojonej w plastry
2 dojrzałe awokado, grubo pokrojone
100 g sałaty
100 g pomidorów bez nasion, pokrojonego w kostkę
75 g pieczonej czerwonej papryki, pokrojonej w paski
4 tortille
Połącz połowę przyprawy Mexican Street Food z olejem w misce, dodaj kurczaka i wymieszaj. W międzyczasie podgrzej patelnię na średnim ogniu.
W drugiej misce połącz awokado z drugą połową przyprawy Mexican Street Food i pomidorami.
Na patelni podgrzej tortille, kurczaka podsmaż przez 3-4 min po każdej stronie.
Guacamole rozłóż na środku o tortilli , ułóż na wierzchu pieczoną czerwoną paprykę, sałatę i kurczaka, zawiń, podawaj przekrojone na pół.
Pieczone czerwone papryki są dostępne w supermarketach w słoikach.