Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Możesz w każdej chwili się wypisać.
Przepis zaprezentowany przez Grzegorza Łapanowskiego w programie Dzień Dobry Wakacje.
Skrzydełka oczyść, umyj i osusz. Czosnek drobno posiekaj. Olej połącz z miodem i sosem sojowym. Dodaj curry, chili i czosnek.
Do marynaty wrzuć skrzydełka i dokładnie wymieszaj tak aby marynata dokładnie je pokryła. Odstaw do lodówki na ok. 2 godziny.
Opiekaj na ruszcie grilla przez kilkanaście minut po każdej ze stron.
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Możesz w każdej chwili się wypisać.