Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Pieczone jajka

Jajka zapieczone w kajzerkach wyglądają bardzo apetycznie. Przygotujesz je szybko z prostych składników. Przepis przygotował nasz szef kuchni w ramach programu "Kulinarnie mocni"

Składniki
Porcja dla: 4
Sposób przygotowania
5 min Czas przygotowania 15 min Czas gotowania
5 min Czas przygotowania
15 min Czas gotowania
  • Zetnij wierzch kajzerek, wydrąż środek.

  • Wyłóż plastrami boczku, dodaj pokrojone parówki.

  • Do każdej bułki delikatnie wbij po 1 jajku.

  • Wstaw na 15 minut do rozgrzanego do 175 stopni piekarnika, przed podaniem oprósz suszonymi pomidorami z bazylią i czosnkiem oraz pieprzem.

Oceny i komentarze: 0