1W garnku podsmażamy pokrojoną cebulę z przeciśniętym czosnkiem. Do zeszklonej już cebuli dodajemy pokrojone główki kalafiora. Gdy całość zacznie się lekko rumienić zalewamy potrawę bulionem i gotujemy przez pół godziny na małym ogniu. Dodajemy przyprawy, następnie miksujemy i dodajemy śmietankę.
2Jako dodatek do kremu z kalafiora świetnie sprawdzają się grzanki pokrojone w kostkę lub położone obok w całości. W tym celu podpiekamy pieczywo z serem z opcją grilla. Wyjmujemy, gdy ser się zarumieni. Gotowe!
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.