Dyniowe curry

15MIN
Czas przygotowania
30MIN
Czas gotowania
12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 250 g boczniaków królewskich pokrojonych w grube plastry
  • 1 czerwona cebula pokrojona w grubą kostkę
  • 2 łyżki oleju
  • 1 czerwona papryka pokrojona z grubą kostkę
  • 500 g dyni piżmowej pokrojonej w grubą kostkę
  • 2 łyżki Curry w torebce
  • 400 ml mleka kokosowego
  • 3 łyżki przecieru pomidorowego
  • 1 1/2 łyżeczki Chili w torebce
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • sól do smaku
  • 1 łyżka świeżej kolendry posiekanej

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy