Gulasz cielęcy - z orzechami i suszonymi śliwkami

Przygotuj w swojej kuchni prawdziwy rarytas: gulasz cielęcy z dodatkiem posiekanych orzechów włoskich i suszonych śliwek. Ten mały twist nada Twojej potrawie nieco głębokiego orzechowo-wędzonego smaku. Delikatny gulasz cielęcy możesz przyprawić specjalną przyprawą do gulaszu... Przygotuj w swojej kuchni prawdziwy rarytas: gulasz cielęcy z dodatkiem posiekanych orzechów włoskich i suszonych śliwek. Ten mały twist nada Twojej potrawie nieco głębokiego orzechowo-wędzonego smaku. Delikatny gulasz cielęcy możesz przyprawić specjalną przyprawą do gulaszu Kamis i podawać z ulubionym makaronem i sałatką. Nasz przepis na gulasz cielęcy w jesiennym wydaniu czeka na Twoje wykonanie! Czytaj więcej Czytaj mniej
8
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 5-6

Składniki

  • 750 g cielęciny
  • 200 g suszonych śliwek
  • olej
  • 2 pęczki dymki
  • 1|5 łyżki cukru
  • 1/2 litra bulionu
  • 100 g siekanych orzechów włoskich
  • 1|5 łyżki Przyprawa do gulaszu w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy