Rozumiem i zgadzam się z polityką prywatności dotyczącą tej strony and
900 g cielęciny bez kości
2 ząbki czosnku
250 ml rosołu z kurczaka
1 łyżka natki pietruszki
500 g pomidorów
2 łyżki oliwy
6 szt. Goździki w torebce
1/4 Bazylia w torebce
1/4 łyżeczki Tymianek w torebce
1 łyżka Natka pietruszki w torebce
1/4 łyżeczki Majeranek w torebce
1/2 łyżeczki Pieprz czarny mielony w sloiczku
Cielęcinę pokroić w kostkę, pomidory i czosnek posiekać.
W brytfannie rozgrzać oliwę, wrzucić cielęcinę i z brązowić.
Dodać pomidory, czosnek, rosół i przyprawy.
Dusić przez 2 godz.
Podawać z makaronem lub ryżem posypane natką pietruszki.