1Odkroić kość od schabu, włożyć do garnka, zalać zimną wodą, dodać Ziele Angielskie, Liście Laurowe, 1 łyżkę soli i gotować na małym ogniu.
2Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć.
3Do boczku dodać pokrojony w kostkę schab.
4Gdy schab będzie podsmażony dodać pokrojone w kostkę cebule, zeszklić i całość przełożyć do gotującego się wywaru.
5Dodać soczewicę, pokrojoną włoszczyznę, wlać wino i całość gotować powoli ok. 40 min (do miękkości soczewicy). 5 min. przed końcem gotowania wsypać tymianek i doprawić do smaku solą i Pieprzem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.