1Pokrojone w paski grzyby podsmaż na maśle/oleju, dodaj pokrojoną w kostkę cebulę. Wlej ok 1,5 l wody, dodaj czosnek w płatkach, gotuj na małym ogniu 15 minut.
2Dodaj pokrojone w grubą kostkę pieczywo, gotuj razem 20 minut.
3Do zupy wlej 200 ml śmietany, dopraw estragonem, pieprzem, solą i pod koniec dodaj natkę pietruszki.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.