1Ziemniaki pokrój w kostkę, ugotuj w osolonej wodzie, gdy będą miękkie wlej zakwas i mleko wymieszane ze śmietaną.
2Pokrojony w kostkę boczek wysmaż na suchej patelni, dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, smaż razem kilka minut, następnie dodaj do zupy, zagotuj i dopraw do smaku solą.
3Dopraw zalewajkę świeżo mielonym pieprzem, czosnkiem i majerankiem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.