1Cebulę, ziemniaki i włoszczyznę pokrój w grubą kostkę i podsmaż na maśle. Dodaj mąkę, wymieszaj, podlej gorącą wodą lub bulionem. Dodaj liście laurowe i gotuj ok 20 min.
2Dodaj pomidory, pokrojone w kostkę ogórki, kawałki ryb, koper, suszone pomidory. Całość gotuj jeszcze 15 min. dopraw pieprzem i solą.
3Podawaj z kwaśna śmietaną i plastrem cytryny.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.