2W garnku podsmażamy na maśle pokrojone ziemniaki z porem, zalewamy bulionem i gotujemy aż ziemniaki będą miękkie. Następnie dodajemy musztardę, majeranek i śmietanę. Wszystko blendujemy.
3Zupę na talerzu dekorujemy podsmażonym boczkiem i natką pietruszki.
4Sposób przygotowania ciasteczek z warzywami
5Ciasto dzielimy na 8 kwadratów. Z każdego wykrajamy kwadracik o wymiarach 2x2cm. Smarujemy rozbełtanym jajkiem. Ciasto pieczemy przez ok. 20 minut w temperaturze 200 stopni.
6Ziemniaki i fasolę szparagową gotujemy, aż będą miękkie. Pozostałe warzywa podsmażamy na patelni na maśle. Dodajemy ziemniaki, fasolę i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
7Gotowy farsz układamy na cieście przykrywając go małymi kwadracikami.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.