1Mięso wołowe kroimy w łezki i przesmażamy na gorącej patelni Paprykę kroimy w paski a cebule w piórka.
2Na rozgrzanym woku smażymy warzywa z czosnkiem pokrojonym w kosteczkę i kruszonym pieprzem Dodajemy mięso i podlewamy winem – odparowujemy Podlewamy rosołem i doprawiamy do smaku Zagęszczamy mąką ziemniaczaną wymieszana z woda.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.