Stek w sosie pieprzowym

14
Składniki

Składniki 4 osób Porcje

  • Step 1
  • 4 steki grubości 2,5 cm
  • Przyprawa Grill klasyczny w torebce
  • marynta pozostała po odsączeniu steków
  • 1/3 szklanki soku cytrynowego lub ½ szklanki czerwonego wina
  • 10 g masła
  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 1 łyżka mąki
  • 1 łyżeczka Pieprz czarny mielony w torebce
  • Step 2
  • marynta pozostała po odsączeniu steków
  • 1/3 szklanki soku cytrynowego lub ½ szklanki czerwonego wina
  • 10 g masła
  • 1 łyżeczka Pieprz czarny mielony w sloiczku
  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 1 łyżka mąki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy