14
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- Krok 1
- 4 steki grubości 2,5 cm
- Przyprawa Grill klasyczny w torebce
- marynta pozostała po odsączeniu steków
- 1/3 szklanki soku cytrynowego lub ½ szklanki czerwonego wina
- 10 g masła
- 2 łyżki oleju roślinnego
- 1 łyżka mąki
- 1 łyżeczka Pieprz czarny mielony w torebce
- Krok 2
- marynta pozostała po odsączeniu steków
- 1/3 szklanki soku cytrynowego lub ½ szklanki czerwonego wina
- 10 g masła
- 1 łyżeczka Pieprz czarny mielony w słoiczku
- 2 łyżki oleju roślinnego
- 1 łyżka mąki
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce