2Gdy pomidory będą miękkie dodać wołowinę i warzywa dusić jeszcze około 10 minut.
3Podawać z ryżem.
4Mięso wymieszać z sosem sojowym, łyżką oleju, mąką i ¼ szklanki wody, odstawić na 90 minut.
5W woku lub w głębokiej patelni rozgrzać 5-6 łyżek oleju, podsmażyć na nim wołowinę, stale mieszając.
6Mięso powinno być półsurowe.
7Wyjąć i odsączyć z tłuszczu.
8Następnie przesmażyć, pokrojone w słupki marchew i pędy bambusa.
9Wyjąć i odsączyć z tłuszczu.
10Obrane ze skórki i pokrojone w ćwiartki pomidory, cebule pokrojone w talarki, posiekany czosnek oraz imbir i przyprawę wrzucić na rozgrzany tłuszcz, smażyć na średnim ogniu ok. 2-5 minut.
11Dodać sól, sos pomidorowy i cukier.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.