2Polędwice kroimy na cienkie paski i polewamy odrobiną sosu sojowego.
3Na oleju smażymy pokrojoną w pióra szalotkę z przeciśniętym czosnkiem.
4Następnie dodajemy pokrojone mięsko z zalewą, a po chwili cienko pokrojone warzywa (również w paski). Wszystko w trakcie smażenia doprawiamy przyprawami- chińską i 5 smaków.
5Całość mieszamy z ugotowanym makaronem i posypujemy obficie kolendrą. Ważne jest, by mięsa z warzywami nie smażyć zbyt długo. Dzięki temu polędwica zostanie krucha i soczysta a warzywa chrupkie.
6Sałatka z tofu
7Za pomocą obieraczki do warzyw ogórka kroimy we wstążki, paprykę w paseczki. Tofu kroimy w kostkę. Sałatkę polewamy sosem i posypujemy prażonymi ziarnami sezamu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.