1Mięso oczyść, opłukaj i osusz. Pokrój w równą, średnią kostkę.
2Obsmażaj mięso w głębokim rondlu na mocno rozgrzanym oleju, do momentu aż się dobrze skarmelizuje. Podlej winem i smaż jeszcze kilka minut aż trochę odparuje.
3Dodaj pokrojony w plasterki czosnek, kmin rzymski, cynamon i posiekane w kostkę pomidory. Dolej wody tak aby przykryła mięso. Gotuj do momentu aż mięso będzie miękkie.
4Dopraw chili, solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Przed podaniem dodaj do gulaszu posiekaną drobno świeżą kolendrę.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.