1Stek z polędwicy wołowej oprósz pieprzem młotkowanym i skrop 1 łyżką oleju.
2Smaż na ryflowanej patelni po 3 min na każdej ze stron, następnie posmaruj z każdej strony 1 łyżką musztardy i piecz w piekarniku przez 60 min w temp. 68 stopni. Po wyjęciu odstaw na kilka minut a następnie pokrój w cienkie plastry.
3W międzyczasie wymieszaj trzepaczką lub w zamkniętym małym słoiczku musztardę, olej orzechowy, ocet , miód, wodę.
4Bułkę posmaruj masłem, pokrój na mniejsze kawałki i wstaw na 5-7 min do rozgrzanego do 190 stopni piekarnika.
5Pikle pokrój w drobną kostkę, dodaj ½ łyżeczki tymianku, wymieszaj.
6Sałatę wymieszaj z polędwicą, parmezanem, posyp piklami. Podawaj z grzankami i winegretem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.