Mocno rozgrzej patelnię. Polędwicę posmaruj odrobiną oleju i smaż przez 3-4 minuty z każdej strony (stopień wysmażenia wg własnych upodobań) 30 sekund przed końcem smażenia posyp każdą stronę około 1 łyżką przyprawy Sriracha Street Food. Zdejmij polędwicę z patelni i odstaw na 4-5 minut.
W międzyczasie podgrzej olej w woku lub patelni. Smaż cukinię, marchewkę, paprykę i dymkę przez 3-4 minuty, następnie dodaj makaron, wymieszaj i podgrzej.
Połącz sok z połowy limonki z kremem kokosowym , wodą, miodem i 2 łyżeczkami przyprawy Sriracha Street Food i dodaj na patelnię, podgrzewaj przez kolejne 1-2 minuty.
Wołowinę pokrój w plastry i ułóż na makaronie. Udekoruj kawałkiem limonki i dopraw do smaku dodatkiem Sriracha Street Food.
Aby pokroić warzywa w wstążki, użyj obieraczki do warzyw, obieraczki do julienne lub „mandoliny”.