BURGER Z NACHOSAMI

15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 800 g antrykotu wołowego zmielonego na średnich oczkach
  • 1 opakowanie Przyprawy do burgera Kamis
  • 2 łyżki oleju
  • 4 łyżki majonezu
  • 4 łyżki Ketchup łagodny
  • 4 łyżki Musztarda sarepska
  • 1/2 łyżeczki Kmin rzymski mielony
  • 2 łyżki soku z limonki
  • 4 bułki do burgerów
  • 100 g sałaty lodowej pokrojonej w paski
  • 1 średni pomidor pokrojony w plastry
  • 1 średnia czerwona cebula pokrojona w plastry
  • 1/2 awokado pokrojone w plastry
  • 2 marynowane jalapeno pokrojone w plastry
  • 16 szt. nachos

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy