275
g
makaronu ugotowanego zgodnie z instrukcją na opakowaniu
Sos sojowy do smaku
Instrukcje
1Wymieszaj sos sojowy, mieszankę chińskich ziół i przypraw, olej sezamowy, miód, skórkę pomarańczową i sok w dużej misce. Włóż do środka polędwiczki wieprzowe tak, by były całe zanurzone w marynacie. Przykryj je i zostaw na 30 minut, a najlepiej włóż do lodówki na całą noc.
2Rozgrzej piekarnik do temperatury 200°C. Podgrzej patelnię i obsmażaj polędwiczki po obu stronach przez kilka minut. Przełóż mięso do brytfanki, polej marynatą i piecz w piekarniku przez 25-30 minut.
3W międzyczasie podgrzej olej na patelni, podsmaż cukinię i marchewki przez kilka minut. Dodaj dymkę i smaż przez 1 minutę. Dodaj ugotowany makaron i wymieszaj.
4Podawaj makaron i warzywa z odrobiną sosu sojowego oraz filetem wieprzowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.