1Mięso: Rozgrzewamy piekarnik do 120 st. Schab nacieramy solą, smażymy do uzyskania złotego koloru z obu stron bez dodatku tłuszczu i wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 10 minut. Pozostałe składniki wkładamy do blendera, miksujemy na jednolitą masę i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Po upływie 10 minut wyjmujemy schab z pieca i obtaczamy w przygotowanej „kruszonce”. Piekarnik rozgrzewamy do 250 st i zapiekamy mięso przez 5 minut, aby kruszonka zrobiła się złota.
2Warzywa: Warzywa obieramy, kroimy w kostkę, smażymy na oliwie z łyżką masła i dodajemy pieczarki pokrojone w paski. Dodajemy kaszę, chwilę przesmażamy z warzywami i podlewamy bulionem. Całość gotujemy, aż kasza będzie miękka. Pod koniec zdejmujemy garnek z ognia, dodajemy parmezan, resztę masła, doprawiamy solą i dokładnie mieszamy.
3Ogórki: Miód podgrzewamy na patelni z czosnkiem i rozmarynem. Po chwili usuwamy rozmaryn, dodajemy ogórki i smażymy, aż będą złotobrązowe.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.