1Ziemniaki zetrzeć na tarce, dodać jajko i doprawić.
2Kotleciki przeciąć do postaci „kieszeni”.
3Szynkę pociąć w bardzo drobne paseczki, wymieszać z tartym żółtym serem i płatkami suszonej papryki.
4Faszerować kotleciki.
5Panierować w mące, jajku, paseczkach ziemniaków i smażyć na oliwie.
6Po smażeniu lekko dopiec, a na patelni podsmażyć paski suszonych pomidorów, kawałki papryki świeżej, liście bazylii, czarne i zielone oliwki wraz z odrobiną sosu pomidorowego.
7Kotlety podajemy na sosie.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.