1W obranych cebulach zetnij wierzch i delikatnie spód, następnie wrzuć je na wrzątek na 3-4 min. Gotuj aż zmiękną, wydrąż środek - tak aby uzyskać miseczki. Wydrążony środek cebuli pokrój w kostkę.
2Pokrojoną cebulę podsmaż na złoty kolor, dodaj mięso, smaż aż mięso się zrumieni. Dodaj ciecierzycę, koncentrat, 1 łyżeczkę czosnku, paprykę, oraz zioła. Całość smaż razem kilka minut, na końcu dodaj szpinak, dopraw solą i pieprzem.
3Napełnij farszem cebule.
4Cebule posmaruj roztopionym masłem i piecz 15 min. w temp. 180 st.
5Śmietanę wymieszaj z 1 łyżeczką czosnku, dopraw solą i pieprzem.
6Przed podaniem posyp cebule pokrojonym w drobną kostkę ogórkiem i łyżką kwaśniej śmietany.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.