1Arbuza i ananasa kroimy w formie podłużnego sześcianu o boku ok. 3 – 4 cm i mocno oprószamy przyprawą do kawy i deserów.
2Następnie grillujemy razem z tofu oprószonym pieprzem.
3Ocet balsamiczny redukujemy do momentu aż zgęstnieje.
4Z oliwy, soku cytrynowego i Ziół do sałatek sporządzamy dresing.
5Umyte liście szpinaku układamy na talerzu z pokrojonymi wcześniej z grillowanymi owocami, cząstkami pomarańczy i truskawkami oraz serem tofu. Polewamy dresingiem oraz skrapiamy zredukowanym octem balsamicznym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.