2Cukinie pokroić wzdłuż na cieniutkie plasterki (zbyt grubo pokrojona cukinia będzie się łamać przy zwijaniu).
3Chleb drobno posiekać, włożyć do miseczki razem z czosnkiem, przyprawą do szaszłyków, natką pietruszki, miętą i oliwą - wymieszać i doprawić solą, pieprzem.
4Krewetki zawijać w plasterki cukinii i nadziewać na patyczki do szaszłyków.
5Szaszłyki obtaczać w posypce z chleba, dociskając ją dłońmi.
6Grillować przez około 5 minut z każdej strony, do zrumienienia.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.