1Śledzie namocz w zimnej wodzie ok 2-3 godz., odsącz , skrop ½ soku z cytryny, ułóż naczyniu.
2Cebulę pokrój w cienkie piórka , jabłka w “zapałkę”, zakwaś pozostałym sokiem z cytryny, delikatnie wymieszaj ze śmietaną, koperkiem, dopraw do smaku świeżo mielonym pieprzem i solą morską.
3Śledzie wymieszaj ze śmietaną, posyp pistacjami i odstaw w chłodne miejsce na kilka godz.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.