Śledzie pod pierzynką

Śledzie pod pierzynką to klasyka, która zawsze robi wrażenie – warstwowa, kolorowa i pełna smaku potrawa, która zaskakuje z każdym kolejnym kęsem. Tradycyjne śledzie pod pierzynką z jajkiem i ziemniakami są idealne jako elegancka przystawka, ale także jako sycące, osobne dan... Śledzie pod pierzynką to klasyka, która zawsze robi wrażenie – warstwowa, kolorowa i pełna smaku potrawa, która zaskakuje z każdym kolejnym kęsem. Tradycyjne śledzie pod pierzynką z jajkiem i ziemniakami są idealne jako elegancka przystawka, ale także jako sycące, osobne danie. Poznaj nasz sprawdzony przepis na śledzie pod pierzynką i zaskocz swoich bliskich niebanalną przekąską! Czytaj więcej Czytaj mniej
8
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 2 gotowane ziemniaki
  • 1 starte na tarce jarzynowej duże jabłko
  • 5 filetów ze śledzia
  • 2 cebule pokrojone w kostkę
  • 5 gotowanych na twardo jajek
  • 2 łyżeczki soku z cytryny
  • majonez
  • Pieprz czarny mielony w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy