1Ziemniaki dobrze umyj i ugotuj w mundurkach. Powinny być miękkie, ale trzeba uważać żeby ich nie rozgotować. Ostudzone pokrój w dużą kostkę.
2Musztardę wymieszaj z kilkoma łyżkami oliwy, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
3Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Natkę drobno posiekaj.
4Ziemniaki delikatnie wymieszaj z sosem musztardowym, cebulą i natką. Dodaj rybę podzieloną na drobne kawałki. Dopraw delikatnie solą i pieprzem cytrynowym.
5Odstaw na kilkanaście minut aby wszystkie smaki się dobrze przegryzły.
6Odstaw na kilkanaście minut aby wszystkie smaki się dobrze przegryzły.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.