1Krewetki obieramy, usuwamy przewód pokarmowy i marynujemy w marynacie orientalnej z imbirem pokrojonym w kostkę i posiekaną kolendrą. Następnie nadziewamy na wykałaczki i grilujemy.
2Warzywa (ogórek i marchewkę) kroimy w cienkie słupki, a sałatę na mniejsze kawałki a cebulę - w cienkie piórka.
3Sałatkę skrapiamy oliwą z oliwek, sosem sojowym i pieprzem mielonym.
4Papier ryżowy moczymy w zimnej wodzie przez kilka minut.
5Na papier układamy sałatkę, warzywa, kiełki i zwijamy w rulonik.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.