20
                    LICZBA SKŁADNIKÓW
        
                Liczba porcji: 4
Składniki
- 200 g filetów z soli lub flądry
 - 50 g łososia
 - 30/40 g odrobina musu z białych ryb
 - 30 g świezego szpinaku (spażony)
 - 20 g sok z cytryny
 - 100 ml wywaru rybnego
 - 50 g masła
 - 1/2 kg obranych ziemniaków
 - 100 ml śmietana 36%
 - 2 jajka
 - ser tarty ( żółty)
 - 100 ml białego wytrawnego wina
 - 100 ml wywaru rybnego
 - Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
 - Czosnek Suszony w płatkach
 - Suszone Pomidory z Bazylią i Czosnkiem
 - Estragon w torebce
 - Gałka muszkatołowa
 - Sól morska
 - Pieprz biały mielony w torebce
 
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

                                                                
                                                                
                                                                
                                                                
                                                                
							
                                                    
                                                    
                                                    
										
										
										
