1Ostrym nożem zrób 2 płytkie nacięcia w skórze łososia. Włóż do naczynia stroną ze skórą do dołu i posyp estragonem.
2Łososia polej sokiem z cytryny, 2 łyżkami oleju i posól do smaku. Odstaw całość na 20 minut. W międzyczasie zmieszaj majonez z czosnkiem granulowanym, dopraw do smaku solą i odstaw.
3Rozgrzej na patelni pozostałe 3 łyżki oleju, połóż rybę stroną ze skórą do dołu i smaż przez 4 minuty.
4Odwróć rybę i smaż drugą stronę przez 2-3 minuty, w zależności od rozmiaru ryby.
5Podawaj z młodymi ziemniaki, sałatą i majonezem czosnkowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.