2Rozgrzewamy piekarnik do 180°C. Gotujemy ryż.
Z marchewki i cukinii obieraczką robimy cienkie długie plastry, kroimy w słupki, tak by przypominały cienki makaron. Czosnek kroimy w plasterki. Doprawiamy solą, pieprzem, tymiankiem i mieszamy. Rybę nacieramy solą i pieprzem cytrynowym.
3Warzywa i rybę układamy w naczyniach żaroodpornych, wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 20 minut, aż wszystkie składniki zmiękną. Zwijamy ,,makaron" w gniazdka i na każdym układamy kawałek ryby, posypujemy natką.
4Sposób przygotowania pasty rybnej:
5Rybę oczyść i wymieszaj z serem, dodaj wszystkie składniki, skrop sokiem z cytryny. Jeśli pasta będzie za gęsta dodaj odrobinę jogurtu. Można przygotowywać z różnych ryb, świetne do kanapek.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.