1Filet z karpia umyć, oczyścić, zdjąć skórę, ale tak, aby zostało na niej część mięsa.
2Oddzielone mięso z karpia zmielić przez maszynkę, dodać jaja, śmietanę, brandy, rodzynki i pokrojoną wcześniej w kostkę i podsmażoną na oleju cebulkę.
3Doprawić do smaku pieprzem, majerankiem, przyprawą do ryb, solą i wyrobić na jednolitą masę.
4Całość ułożyć na skórach i zawinąć w folię spożywczą.
5Gotować w brytfance ok. 30 min. Wyjąć i wystudzić.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.