Zrób z nami pyszny gulasz rybny i zyskaj nowy, sprawdzony pomysł na szybkie danie z rybą. Nasz przepis na gulasz rybny bazuje na filetach ryb słodkowodnych, a o jego aromat dbają pieczarki, cebula i moc przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, majeranek czy imbir. Ten jakże ...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
12
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4-6
Składniki
- 700 g ryb słodkowodnych (np.: leszcz, karaś, płotka)
- 150 g pieczarek
- 1 łyżka mąki pszennej
- 1/2 szklanki śmietany
- włoszczyzna
- 4 łyżki oleju
- 1/4 łyżeczki soli
- 2 cebule
- szczypta Pieprz czarny mielony w słoiczku
- szczypta Gałka muszkatołowa
- 1 łyżeczka Majeranek w torebce
- 1/4 łyżeczki Imbir mielony
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce