1Miękkie masło wymieszaj z rozgniecionym czosnkiem i suszoną kolendrą w liściach. Dodaj otartą skórkę z cytryny i trochę soku. Dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem. Uformuj wałeczek.
2Zawiń w folię i odstaw do lodówki aby stężało. Filety z dorsza umyj i osusz. Podziel na porcje. Ułóż na wyłożonej pergaminem blasze skóra do dołu. Przypraw solą i pieprzem.
3Na każdy kawałek ryby połóż kilka grubych wiórków masła z kolendrą. Wstaw do nagrzanego na 180 stopni piekarnika i zapiekaj około 10 -15 minut. Podawaj z salsą pomidorową i ryżem jaśminowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.