1Oczyszczone dorady ułóż w naczyniu żaroodpornym, od środka i w nacięciach na skórze oprósz solą i pieprzem, do środka włóż masło wymieszane z 1 łyżeczką ziół sycylijskich.
2Wszystkie warzywa pokrój na plastry, podsmaż na oliwie, dodaj 2 łyżeczki ziół sycylijskich, dopraw solą i pieprzem
3Warzywa przełóż do ryb, dodaj plastry cytryny, skrop wszystko oliwą
4Piecz w temp.175⁰C ok 30 min.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.