1Ser biały miksujemy z jogurtem i przyprawą Zioła do sałatek. Pomidory (sam miąższ bez pestek) kroimy w kostkę.
2Ocet jabłkowy wygotowujemy na syrop z miodem i cynamonem. W syropie zaparzamy pomidory i maliny, następnie doprawiamy je imbirem i pieprzem młotkowanym.
3Plastry pumpernikla przekładamy musem serowym podajemy z chutneyem pomidorowo-malinowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.