1Na niewielkiej patelni teflonowej podgrzewaj ocet na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do czasu, aż jego objętość zostanie zredukowana do 1 łyżki stołowej. Dodaj sól morską; gotuj, mieszając przez 5 minut lub do czasu odparowania wody. Przełóż na blachę do pieczenia i rozprowadź sól cienką warstwą. Pozostaw do ostygnięcia, a następnie połam sól, jeśli zbiła się w grudki.
2W małej misce mieszaj sól morską i resztę składników, aż składniki dobrze się połączą. Przechowuj w lodówce w szczelnie zamkniętym słoiku. W razie potrzeby wszelkie grudki rozkrusz przed użyciem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.