1Obrane ogórki pokrój w cienki plastry. Dodaj pokrojony w cienkie paski fenkuł, pokrojoną w piórka cebule, startą na grubej tarce marchew. Wymieszaj i ułóż w wyparzonych słoikach.
2Wodę zagotuj z cukrem i solą z dodatkiem papryczki piri piri, gorczycy i oleju. Na koniec dodaj ocet.
3Gorącą marynatą zalej sałatkę. Zakręć. Wstaw do piekarnika i pasteryzuj ok. 15 min w temperaturze 130 stopni.
4Po wyjęciu, odstaw do góry dnem do wystygnięcia.
5Przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.